!UPOZORENJE! – Krivotvoreni DIGITRONIC AUTOGAS proizvodi na Tajlandu!

Još jednom, DIGITRONIC AUTOGAS proizvodi se kopiraju bez našeg znanja i dozvole. Ovaj put, mogu se naći na Tajlandu. Porijeklo tih proizvoda je najčešće iz Azijskih tvornica, koje NE ZADOVOLJAVAJU SIGURNOSNE UVJETE – i tijekom proizvodnje, a također i tijekom testiranja proizvedenih dijelova. Sukladno tome, upućujemo Vas da pročitate sljedeće informacije da budete sigurni kako je Vaš proizvod originalan i, najvažnije, siguran.

Krivotvorene Elektroničke Kontrolne Jedinice (ECU)

Ilegalno kopirane DIGITRONIC AUTOGAS elektroničke kontrolne jedinice koje se najčešće pojavljuju na Tajlandu su one koje su povučene iz prodaje. Ispod je slika istih:

NAPOMENA!

Uvijek možete otići na našu Internet stranicu da biste provjerili trenutnu ponudu proizvoda, ili nas kontaktirati na support@digitronicgas.com ako niste sigurni oko porijekla Vašeg proizvoda.

Sigurnost na prvom mjestu

Već se dugo godina zna da su plinski sustavi sigurni, dokle god su njihove komponente podvrgnute pomnim sigurnosnim ispitivanjima, te su sukladno njima izrađena potrebna odobrenja. Jedino takvi dijelovi  su korišteni u DIGITRONIC AUTOGAS sustavima već više od 20 godina. “Sigurnost vozača i njihovih voljenih nam je najvažnija. Popularni smo u više od 30 zemalja diljem svijeta upravo zahvaljujući brizi o ovoj stavki te sve više i više vlasnika vozila odabiru naše sustave poznajući ih kao vjerodostojne.” – komentira Julia Furmanek, vlasnica DIGITRONIC AUTOGAS-a. “Time što koristimo sastavne dijelove dokazanih i provjerenih proizvođača, znamo da će svaki korisnik naših sustava biti siguran s korištenom instalacijom.” – dodaje Julia Furmanek.

Budimo sigurni

Elektroničke kontrolne jedinice nisu jedini krivotvoreni elementi DIGITRONIC AUTOGAS sustava. Isparivači, brizgaljke, filteri, kao i spremnici, su često ilegalno kopirani. Svaki distributer, radionica i vozač koji koriste DIGITRONIC AUTOGAS sustav mogu u svako vrijeme provjeriti jesu li određena komponenta ili cjelokupna instalacija originalni. Postoji nekoliko čimbenika za razmotriti:

1. Vizualna procjena komponente

Sve DIGITRONIC AUTOGAS komponente su najviše razine kvalitete, kako vizualno, tako i u pogledu performansi i sigurnosti. Upravo to je razlog zašto bi na početku pažnju trebalo usmjeriti na ukupni izgled proizvoda. Ukoliko je kvaliteta izrade sumnjiva na prvi pogled, odmah kontaktirajte nas ili direktnog dobavljača. Također, zabilježite serijski i/ili homologacijski broj koji uvijek moraju biti vidljivi na komponenti. Većina proizvoda su dostupni na www.digitronicgas.com, te možete unaprijed provjeriti izgled i homologacijski broj koristeći dostupne informacije.

2. Cijena

Još jedan čimbenik za razmotriti je cijena. Krivotvoreni proizvodi često imaju značajno niže cijene, što služi kao poticaj za nerazumnu, naglu kupnju. Međutim, ovo bi trebalo podići naše sumnje.

3. Jamstvo

Sve komponente DIGITRONIC AUTOGAS sustava imaju jamstvo barem 12 mjeseci. Sukladno tome, ukoliko kupljeni proizvod ili set proizvoda ne ispunjava iste uvjete, to je pokazatelj da je proizvod možda krivotvoren.

4. Masa proizvoda

Komponente korištene u DIGITRONIC AUTOGAS sustavima su preciznih masa, točno određenih od strane proizvođača, koje su dostupne u specifikacijama svake pojedine komponente. Lako ih se može naći na www.digitronicgas.com, na stranici pojedinog proizvoda. Sukladno tome, ukoliko je određeni dio neobično lak ili težak, trebalo bi usporediti njegovu masu s dostupnim specifikacijama. Ovo može biti znak da je proizvod krivotvoren.

Nikad previše opreza

Kako je ranije navedeno, autoplin je sigurno rješenje za automobile pogonjene benzinom. Ipak, sami sustav treba biti ugrađen od strane specijalista, koristeći dokazane i vjerodostojne komponente. Gore naglašeni čimbenici su važne smjernice koje valja imati na umu kod preuzimanja naručenog sustava. U slučaju ikakvih sumnji, ne samo opisanih, upućujemo Vas da nas kontaktirate na support@www.digitronicgas.com.

 

 

 

Jeste li zainteresirani za DIGITRONIC AUTOGAS proizvode?
ili nazovite nas